marți, 20 decembrie 2011

realitate , prieteni , stari naspa , vise , vointe , intrebari , iubire .

Hello!
Incepem ..
Simti usor cum , acea durere din piept incepe sa te omoare secunda cu secunda . Simti ca te lasa 'nervii' , simti ca cedezi , ca te duci dracului . Si asta numai din cauza unor anumite persoane  care ar trebui sa fie acolo , dar ghici ce ? NU  SUNT ! De ce ? .. eeh uite asta e o intrebare foarte buna la care mi-as dori un raspuns ..
Din zecile si miile de prieteni pe care le aveai odata .. acum , ramas cu nimic . Mint . Ai ramas cu golul pe care o singura persona l-ar putea umple . Si nu ma refer la bf sau la mama , ma refer la un prieten care .. ba frate , indiferent de cate ori te-ai 'cacat' in capul lui , sa fii ramas acolo cu tine . La persoane d-astea care nu pleaca la orice adiere a vantului , persoane d-astea care sunt 'sudate' de tine si te ajuta . De umarul cuiva pe care poti plange , de un prieten bun care-ti poate sterge lacrima de pe obrazul drept spunandu-ti ca " daca mai vad o singura lacrima curgand din ochii tai , ma supar pe tine si nu mai vorbesc cu tine niciodata ! " bufnindu-l rasu' si luandu-te in brate . Spunandu-ti cat de mult te iubeste si ca n-ar vrea sa te piarda niciodata . Spudand ca n-o sa treaca pe langa tine niciodata pe strada fara sa spuna macar un " Buna! " sau sa-ti dea o privire . Spunand ca n-o sa te uit niciodata , ca v-a ramane mereu 'aici' fiindu-ti alaturi .
Dar imi cam dau seama cu tristete ca , usor usor , se uita semnificatia adverbului ' mereu ' .. Pot visa din nou ? Pot fii iar copil ? Pot tipa iar catre Bianca ca ninge , si spunandu-i ca-mi place ?
Poate sa-mi fie dor de anumite persoane care .. numai sunt ?
Poate sa-mi fie dor de un ultim an cu cei mai minunati oameni din lume indiferent de cat de frumos s-au purtat , sau indiferent de faptul ca inca nu am terminat inca nimic .. vorba aceea ' faptul ca-i vad doar in fotografii , ii respect pt c-au fost acolo intr-o zi ' ..
Cred c-am sa continui sa-mi duc la capat starea de nimic pe care o am ..
[ stiind ca el e inca aici <3 te iubeesc ]

4 comentarii:

  1. Ai prea multa dreptate cu postarea asta :-<

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu prea cred in prieteni prea mult adica genu ala apropiat apropiat...
    mai stiu eu pe cineva care plangea pe umaru meu si de focu ei plangeam si eu, si acum cand e fericita a uitat:) in fine
    e ultima zi sper ca toti astazi sa fie fericiti...

    RăspundețiȘtergere
  3. Fie ca anul nou sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. LA MULTI ANI !:x

    RăspundețiȘtergere