luni, 19 decembrie 2011

Unknown





M-am săturat să mă prefac că am prieteni. Sunt înconjurată de zeci de oameni care-mi afirmă că-mi sunt prieteni foarte buni, dar din păcate-s singură. Nu ştiu de ce-am plâns d-atâtea ori pentru fiecare căcat în parte, de ce regret şi-acum faptul că am fost inconştinentă!? Trebuie să mă trezesc din trecut pentru a mă salva în viitor cu ajutorul prezentului.
Atât mi-a mai rămas, o cameră rece şi goală care mă priveşte cum dorm. Sunt singură, încă mă priveşti, ştiu că nu-ţi cunosc identitatea, însă tu mă vezi, mă ai, mă simţi. Eşti aici, aproape.. însă eu sunt încă singură.
Mi-e foarte greu să mai găsesc răspunsuri la întrebări, să încerc să mă ridic.. prea greu pentru a face asta singură. Eşti... nici măcar nu ştiu cine eşti!

7 comentarii:

  1. nu stii acum cine e dar in viitor vei stii. :)
    Decat 10 prieteni falsi mai bine unul si bun :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu esti nici prima,nici ultima care simte asa ceva!..Oricum,daca incerci,sigur vei gasi si prieteni adevarati

    RăspundețiȘtergere
  3. Te inteleg perfect !Si eu m-am saturat de ipocriti ..nu mai pot avea incredere in nimeni .Oricum ,foarte dragut blog !:)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu conteaza cine sunt...nu conteaza cine esti...conteaza ce sunt, conteaza ce esti...conteaza ce vrei sa fiu, conteaza ce vrei sa fi. Ce veri sa fi? Ce vrei sa fiu?...pot fi orice...pot sa fiu din portelan, sa ma pui in vitrina, pot sa fiu un gunoi, sa ma arnuci in ghena...pot...pot sa fiu un prieten. imi cer scuze...

    RăspundețiȘtergere